IT administrator

IT administrator

Podrška IT administratora

Kao sistem administrator potrebno je imati napredno poznavanje IT područja, poput operativnih sistema i aplikacija, a svakako je bitno i poznavati materiju hardvera i softvera. No što zaista za Vas sistem administrator može napraviti? Kako Vam može pomoći u svakodnevnom poslovanju?

Za svako zdravo i profitabilno poslovanje potrebno je imati informatičku opremu i biti povezan s klijentima putem online kanala. Kako bi to bilo moguće potrebno je imati adekvatna tehnička rješenja koja moraju funkcionirati fluidno i bez greške. Pravilno i adekvatno održavanje same opreme može dovesti do pada prihoda, nezainteresiranosti i zbunjenosti klijenata te gubitka informacija i kontakata. Tu za Vas uskače sistem / IT administrator.

Novi medijski val ima dugogodišnje iskustvo pri održavanju informatičke opreme, ažuriranju programa i kontroliranju ispravnosti svih relevantnih procesa na području IT-a. Svojim klijentima sustavno pomažemo sa svim nastalim IT poteškoćama i osiguravamo nesmetano svakodnevno poslovanje kroz digitalni svijet.

Naš tim redovno prati nove IT trendove na tržištu i pruža kontinuiranu podršku malim i velikim kompanijama. Uz sistem administraciju nudimo edukacije i savjetovanja na području digitalnog poslovanja i IT opreme, te mogućnost virtualnog asistenta gdje se svi problemi mogu riješiti online.

Poslovi IT administratora

Kako bi još jednom detaljnije objasnili čime se bavi IT administrator sročili smo osnovne zadatke u idućih par grafičkih oznaka:

  • Osposobljavanje LAN / WIFI mreže
  • Poznavanje PC hardvera i softvera
  • Osposobljavanje operativnih sistema
  • Instalacija svih relevantnih programa
  • Razumijevanje IT protokola i mreža
  • Razumijevanje IP adresiranja
  • Pružanje usluge podrške pri nastalim poteškoćama

A za ostale zadatke pogledajte popis na našoj informativnoj stranici o usluzi IT administratora: https://novimedijskival.hr/sistem-it-administracija/

Znanje i iskustvo IT administratora

Kako bi IT administrator mogao adekvatno obavljati svoje zadatke on mora biti educiran u relevantnoj struci (IT tehnologija, informatičke znanosti i sl.). Određene godine iskustva također utječu na kvalitetu odrađenog posla, a solidno znanje i praćenje najnovijih trendova omogućiti će poznavanje materije. Uz sve navedeno, snažne analitičke sposobnosti i komunikacijske vještine su obavezne.

Novi medijski val ima dugogodišnje iskustvo u IT administraciji. Slobodno nam se obratite i pouzdajte se u naše znanje i kvalitetu!

Add a Comment

You must be logged in to post a comment