Virtualna šetnja – 360°

Virtualna šetnja – 360°

Digitalna šetnja iz udobnosti doma

Virtualna šetnja je niz panoramskih fotografija koje se kombiniraju zajedno kako bi pružale virtualni prikaz određenog prostora. Kroz 360° šetnju pruža se doživljaj dolaska na lokaciju, ali iz udobnosti vlastitog doma. Ona se može pogledati na desktopu, mobitelu, tabletu ili laptopu. Neke virtualne ture uključuju i zvukovne elemente ili naracije koje pobliže opisuju određeni proizvod ili uslugu. Važnost virtualnih 360° šetnji sve je više prisutna. Kroz nju omogućujemo da potencijalni kupac pregleda određeni prodajni prostor, ured ili smještajni objekt bez putovanja na samu lokaciju.

Virtualne ture često se koriste u turističkoj industriji, dućanima i izložbenim prostorima te edukacijskim institucijama. Postoje brojne prednosti izrade Virtualnih šetnji, jedna od njih je naravno i povećanje samih prihoda. Kupci cijene kompanije koje su u korak s digitalnim svijetom te im na taj način olakšavaju odluku o kupnji.

Priprema prostora za 360° virtualnu šetnju

Svakako prvo kontaktirajte Novi medijski val kako bi dogovorili detalje, no slijedite i iduće korake:

  1. Pripremite prostor da bude estetski uređen i reprezentativan
  2. Omogućite što bolji prodor danjeg svijetla i umjetne rasvjete
  3. Uredite vanjski prostor oko zgrade (virtualne šetnje mogu obuhvaćati i ulaze/prilaze)
  4. Odaberite termin snimanja kad je najmanji broj ljudi u samom prostoru 
  5.  Objasnite detaljno koje informacije želite pružati kroz virtualnu šetnju  (naracija, informativne točke s podatcima o proizvodu / usluzi)
  6. Bacite zadnji detaljan pogled na prostor prije samog snimanja

Virtualne ture često se koriste u turističkoj industriji, dućanima i izložbenim prostorima te edukacijskim institucijama. Postoje brojne prednosti izrade Virtualnih šetnji, jedna od njih je naravno i povećanje samih prihoda. Kupci cijene kompanije koje su u korak s digitalnim svijetom te im na taj način olakšavaju odluku o kupnji. Digitalizacija doprinosi i osjećaju sigurnosti pri online kupovini. Kompanije koje ulažu u ovakve oblike promocije primijetile su velike dobitke koji proizlazeiz relativno malog ulaganja u digitalni marketing.

U Novom medijskom valu virtualne šetnje rade naši provjereni Google certificirani fotografi. Pošaljite nam svoj upit putem maila, Whatsappa ili telefonskim pozivom kako bi dogovorili virtualnu šetnju za Vaš poslovni prostor!  

Add a Comment

You must be logged in to post a comment