Presnimavanje VHS, Hi8, mini DV kazeta

Digitalizacija video & audio materijala

Presnimavanje VHS, Hi8, miniDV kazeta

Presnimavanje VHS, Hi8 i miniDV kazeta je proces prijenos videozapisa sa starih analognih medija na digitalni format. Ova operacija je potrebna jer su stariji mediji podložni oštećenju i gubitku kvalitete, dok je digitalni format trajan i lakše se reproducira.

Analogni video se sastoji od neprekinutog niza signala koji se prenose kroz vrijeme, dok je digitalni video kombinacija diskretnih vrijednosti koje se prenose kroz prostor. Digitalizacijom analognog videa, signale se pretvaraju u diskretne vrijednosti koje se mogu lako pohraniti, reproducirati i prenijeti.

Uređaji za presnimavanje VHS, Hi8, mini DV kazeta (dvd, usb, disk)

Postoji više načina za digitalizaciju analognog videa, od korištenja posebnih uređaja za digitalizaciju do softverskih rješenja. Neki od uređaja koji se koriste za digitalizaciju analognog videa su VHS preglednici, Hi8 preglednici i Betamax preglednici. Softverska rješenja uključuju korištenje video editing software-a kao što je Adobe Premiere, Final Cut Pro ili Avid Media Composer.

Prednosti prebacivanja VHS, Hi8 i mini DV kazeta u digitalni format

Digitalizacija analognog videa ima mnogo prednosti. Prvo i najvažnije je poboljšanje kvalitete slike i zvuka ukoliko se dodatno obradi softverima za obradu videa. Digitalni video ima veću rezoluciju i manje šuma u usporedbi s analognim videom. Također, digitalni video je lakše pohraniti i prenijeti, što omogućuje lakšu distribuciju i reprodukciju video sadržaja.

Presnimavanje VHS, Hi8 i miniDV kazeta je koristan način za sačuvati vaše dragocjene videozapise za budućnost. Međutim, potrebno je biti svjestan da presnimavanje neće povećati kvalitetu videozapisa, već će ga samo sačuvati u digitalnom formatu.

Digitalizacija analognog videa je važan korak prema budućnosti medija i tehnologije. Omogućuje nam da zadržimo dragocjene uspomene iz prošlosti u obliku digitalnih datoteka koje su lako dostupne i reproducirane. Ako se odlučite za digitalizaciju vašeg analognog videa, obratite se stručnjacima za savjet i podršku u ovom procesu.

Novi medijski val digitalizira VHS kazete, Hi8 kazete i mini DV.

Nemojte dozvoliti da cijenjene uspomene ostanu zaboravljene. Što duže čekate to su veće šanse da se medijski zapis neće moći povratiti. Kontaktirajte nas, tu smo za Vas!

Uređivanje i montaža video zapisa obiteljskih uspomena

Montaža videa od obiteljskih snimki može pomoći u ponovnom oživljavanju tih sjećanja i stvaranju nečeg zaista posebnog za čuvanje zauvijek.

Obrada videa starih snimaka može pomoći u očuvanju važnih uspomena, popravljanju kvalitete videa, lakšoj dostupnosti, prilagodljivosti i stvaranju emotivnog iskustva.

Novi medijski val se sastoji od profesionalca koji se bave montažom videa, a nudimo razne opcije i stilove montaže kako bi se prilagodili specifičnim željama i potrebama svakog klijenta.

Više informacija o video montaži obiteljskih snimki pročitajte u članku ovdje.

Cjenik & Info

Digitalizacija VHS, Hi8 / konvertiranje mini DV Digital 8 kazeta:
Digitalizacija do 6h materijala: 1h = 5 eura
Digitalizacija iznad 6h materijala: 1h = 3.50 eura
MINIMALNA KOLIČINA DOSTAVLJENOG MATERIJALA ZA OBRADU: 3 kazete
Konvertiranje DVD-a na novi medij:
Cijena konvertiranja formata & kopiranja na novi medij neovisno o trajanju: 1 kom = 3 eura
MINIMALNA KOLIČINA DOSTAVLJENOG MATERIJALA ZA OBRADU: 3 komada
*napomene: materijal s DVD-a se konvertira u format prigodan za moderne uređaje (Smart Tv, mobitel i sl.)
Medij na koji se prebacuje mora osigurat klijent (npr. USB, hard disk).
 

Lokacija: Zagreb, Ravnice

Radno vrijeme i preuzimanje na upit po dogovoru.

Društvo nije u sustavu PDVa te prema čl.90 zakona o porezu na dodanu vrijednost, PDV nije obračunat.

Za sve predbilježbe i upite ispunite dolje navedeni kontakt obrazac:

 

Kontakt i narudžba:

    Presnimavanje VHS, Hi8, miniDV kazeta

    Add a Comment

    You must be logged in to post a comment