Montaža videa od obiteljskih snimki

Montaža videa od obiteljskih snimki: Sjećanje na uspomene za vječnost

Uređivanje obiteljskih uspomena - kako početi?

Obiteljske snimke su dragocjeni spomenici naših uspomena i trenutaka koje želimo zauvijek sačuvati.  Oni su dokaz naše prošlosti, naših trenutaka i naših najmilijih.  Međutim, često su te snimke zapostavljene na policama ili u ladicama, gdje polako gube svoj sjaj.

Montaža videa od obiteljskih snimki može pomoći u ponovnom oživljavanju tih sjećanja i stvaranju nečeg zaista posebnog za čuvanje zauvijek.

Montaža videa sa GoPro kamere, mobitela, video kamere, fotoaparata i sl.

Montaža videa postaje sve popularniji način za prikazivanje priče ili događaja u kreativnom i atraktivnom obliku. Pružamo usluge montiranja videa klijentima koji žele da njihove video uspomene izgledaju profesionalno i stilski. Novi medijski val specijalizirao se za montiranje videa snimljenog sa Go Pro kamere, mobitela, videokamere i fotoaparata.

Koristimo napredne alate i tehnologije za montiranje videa, kako bi zadovoljili visoke zahtjeve svojih klijenata. Naši stručni montažeri rade na svakom kadru da bi ga učinili atraktivnim i životnim, koristeći funkcije dodavanja muzike, titlova, prijelaza i efekata. Omogućavamo klijentima da uključe vlastite ideje i sugestije, kako bi se postigao željeni rezultat.

Kako pripremiti materijale za uređivanje obiteljskih snimki

Prilikom montaže videa od obiteljskih snimki, potrebno je odabrati najbolje snimke i dodati odgovarajuću glazbu, tekst i naraciju kako bi se stvorila jedinstvena priča koja prikazuje vašu obitelj i njene uspomene na najbolji mogući način. Montaža videa također omogućuje dodavanje novih detalja, poput fotografija i videozapisa, koji bi inače bili zaboravljeni.

Prednosti obrade starih video snimki - uspomena

  • Očuvanje sjećanja: Obrada videa starih snimaka pomaže u sačuvaniju važnih sjećanja i uspomena na one koje volite. To omogućuje da te uspomene budu čuvane i prenijete na buduće generacije.
  • Konzerviranje kvalitete: Obrada videa starih snimaka može pomoći u popravljanju kvalitete videa, uklanjanju šuma i čišćenju slike. To omogućuje da se važne uspomene sačuvaju u najboljem mogućem stanju.
  • Laka dostupnost: Obrada videa starih snimaka može omogućiti da se snimke prebace u digitalni format, što će ih činiti lakše dostupnima i čuvanjem u sigurniji oblik.
  • Prilagodljivost: Digitalni format omogućuje da se videi lako prilagode i obrade, bilo za korištenje na internetu ili za korištenje na drugim uređajima.
  • Emocionalno iskustvo: Obrada videa starih snimaka može pomoći u stvaranju emotivnog iskustva prilikom gledanja tih snimaka. To može uključivati dodavanje zvučne pozadine i teksta kako bi se stvorila jedinstvena priča.

Obrada videa starih snimaka može pomoći u očuvanju važnih uspomena, popravljanju kvalitete videa, lakšoj dostupnosti, prilagodljivosti i stvaranju emotivnog iskustva.

Digitalna video knjiga uspomena

Važno je da stvorite nešto što će trajati zauvijek i čime ćete se moći diviti kroz godine. Montaža videa od obiteljskih snimki je nevjerojatno emotivan i poseban projekt koji će vam omogućiti da sačuvate sjećanja na one koje volite na način koji će trajati zauvijek.

Obiteljske uspomene koje se mogu pretvoriti u digitalnu knjigu uspomena mogu biti: rodjendani i proslave, putovanja, obiteljska okupljanja, sportske aktivnosti i dječji trenuci…  Montaža videa pomaže u sačuvanju ovih uspomena i omogućava vam da ih pogledate i osjetite sjećanje na one koje volite.

Novi medijski val se sastoji od profesionalca koji se bave montažom videa, a nudimo razne opcije i stilove montaže kako bi se prilagodili specifičnim željama i potrebama svakog klijenta.

Cjenik & Info

Montaža videa digitalnih uspomena
Cijena ovisi o količini dostavljenog materijala za obradu, veličini završnog videa te zahtjevnosti samog projekta montaže. Saznajte cijenu za svoj projekt još danas ispunjenjem obrasca za okvirni izračun na kraju ovog članka.
Medij na koji se prebacuje mora osigurat klijent (npr. USB, hard disk).
 

Lokacija: Zagreb, Ravnice

Radno vrijeme i preuzimanje na upit po dogovoru.

Društvo nije u sustavu PDVa te prema čl.90 zakona o porezu na dodanu vrijednost, PDV nije obračunat.

Za sve predbilježbe i upite ispunite dolje navedeni kontakt obrazac:

 

Kontakt i narudžba:


Montaža videa obiteljske snimke
Montaža - uređivanje obiteljskih snimki.
Uređivanje obiteljskih videa

Add a Comment

You must be logged in to post a comment