VIDEO / AUDIO PRODUKCIJA

Što je video i audio produkcija? 

Video / Audio produkcija svugdje je oko nas. Nekad nismo ni svjesni da sve što čitamo, gledamo i slušamo je audio i video materijal. Slike koje radimo mobitelima, portali koje čitamo, objave koje kreiramo…  Sve je to medij koji u sebi sadrži zvuk ili sliku. Medij može biti jednostavan, poput snimanja zvučnog zapisa prilikom telefonskog poziva ili slanja GIF. sličice, no što je to video / audio produkcija?

Produkcija označava detaljnu obradu video/audio materijala.

Slijede se smjernice i procesi koji su neophodni za kvalitetan rezultat.

Produkcijski rad može biti za televizijski sadržaj, radio emisije ili Internetske stranice. Video predstavlja određeni sadržaj pokretnih slika (videography) te podrazumijeva snimanje subjekata adekvatnom opremom. Video produkciju možemo podijeliti na pred-produkciju (scenografija, logistika, administracija), produkciju (terensko snimanje), te post-produkciju (editiranje i montaža). Sve to vodi k finalnom proizvodu koji mora biti na zadovoljavajućoj razini. U video produkciju većinski je uvijek uključena i audio produkcija. Audio produkcija je snimak zvuka koji se može modificirati sukladno potrebama projekta.

Novi medijski val radio je na brojim suradnjama koje su zahtijevale kreiranje promotivnih audio/video uradaka. Kvalitetno odrađen promotivni materijal za Vašu tvrtku može biti koristan godinama. Kroz takav oblik promocije možete prikazati Vaš rad u nekoliko kvalitetnih kadrova. Brigu o rasporedu kadrova prepustite nama. Naše dugogodišnje iskustvo osigurava „smooth“ storyline s kojim ćete sigurno biti zadovoljni. S obzirom da smo tu za Vas, cijenimo Vaše ideje i prijedloge.

Uz promotivne, reportažne i edukacijske video uratke za tvrtke, radili smo na televizijskim emisijama i spotovima, te dokumentarnim videima. Odrađujemo snimanja (odlazak na teren) s vlastitom opremom, kreiramo scenografiju, montiramo i obrađujemo. Audio vizualni zapis moguće je kvalitetno odraditi i od već postojećeg materijala. Samo nam ga dostavite osobno ili putem online servisa za prijenos datoteka, a ostalo prepustite našem timu stručnjaka!

Izrada audio / video materijala

Video je snažan oblik promocije te, ako se njime šalje dobro usmjerena poruka, predstavlja jako dobru prezentaciju proizvoda ili tvrtke. Naš tim sastoji se od vrsnih stručnjaka koji su radili na raznim televizijskim mrežama i portalima kao urednici, snimatelji, montažeri ili novinari te s time stekli bogato iskustvo koje im omogućuje rješavanje bilo kojeg zadanog zadatka. Mnogi smatraju da si ne mogu priuštiti ovakav oblik promocije, ali naša tvrtka omogućuje jednake uvjete i kvalitetu prezentacije kako manjim, tako i većim poduzetnicama.

Montaža videa od obiteljskih snimki

Montaža videa od obiteljskih snimki može pomoći u ponovnom oživljavanju tih sjećanja i stvaranju nečeg zaista posebnog za čuvanje zauvijek.

Obrada videa starih snimaka može pomoći u očuvanju važnih uspomena, popravljanju kvalitete videa, lakšoj dostupnosti, prilagodljivosti i stvaranju emotivnog iskustva.

Novi medijski val se sastoji od profesionalca koji se bave montažom videa, a nudimo razne opcije i stilove montaže kako bi se prilagodili specifičnim željama i potrebama svakog klijenta.

Više informacija o video montaži obiteljskih snimki pročitajte u članku ovdje.

Izrada promotivnih videa

Promotivni video je marketinški video kojim se određeni proizvod ili usluga na jednostavan način prezentira potencijalnim kupcima ili klijentima. Trajanje takvog videa je do 3 minuta zbog koncentracije samog promatrača te je produkcijski izveden na način da zainteresira gledatelja, tj. potencijalnoga kupca. Medij na koji se pohranjuje i putem kojeg se distribuira takav sadržaj najčešće je u današnje vrijeme neki od Internet servisa (npr. Youtube).

Izrada TV reklama

Nudimo izrade televizijskih reklama koje u što kraćem vremenu i na što kvalitetniji način moraju prikazati Vaše usluge / proizvode.

Dokumentarni filmovi

Želite li prikazati određeno mjesto, obilježiti tradiciju kluba ili napraviti intervju s važnom osobom? Konzultirajte se s nama kako bi zajedničkim snagama, uz vašu ideju i naš stručni tim i opremu, napravili kvalitetan i reprezentativan dokumentarni film.

Edukacijski video i video za obuku ili demonstraciju 

Ukoliko imate potrebu kreirati video koji služi za širenje znanja u određenom polju bilo Vaših zaposlenika ili šire javnosti kroz e-learning materijal, tu smo za Vas.

Snimanje evenata 

Snimamo razne poslovne evente, privatne i poslovne proslave, sajmove ili javna događanja koje je potrebno zabilježiti videom.

Izrada TV emisija

Imate ideju za emisiju i želite napraviti pilot projekt? Obratite se nama. Naš stručni tim može Vam pomoći oko čitavog produkcijskog sadržaja (sinopsis, snimanje, montaža, novinari, statisti…) te samog prikazivanja na TV postajama.

TV spotovi

Produkcija TV spota od ideje do same realizacije uz adekvatne konzultacije i suradnju. Kakvu god ideju imali tu smo za Vas kako bi ju izveli atraktivno i u vrhunskoj kvaliteti i visokoj rezoluciji.

Video za web 

Video na internetu predstavlja novi oblik prezentacije, od proizvoda i usluga do samopromocije. Jednom postavljen na Youtube video može postići globalnu prepoznatljivost, te samim time donositi veći prihod. Osim standardnog prikazivanja putem interneta (streaming), video se može postaviti i na server, odnosno na Vašu službenu web stranicu kako bi bio lako dostupan svima.

Digitalizacija analognog materijala

Zadržite vrijedne uspomene sa svojih analognih audio i video snimki prebacivanjem u njihov digitalni oblik. Nudimo digitalizaciju sa sljedećih analognih video medija: VHS, 8mm, HI8, te analognih audio materijala: kazete i gramofonske ploče. Osim digitalizacije navedenih analognih materijala, također nudimo i njihovu obradu, odnosno njihovo remasteriziranje, kao i prebacivanje s digitalnih MiniDV i DV kazeta u DVD ili drugi željeni format.

Detalje o digitalizaciji analognih materijala možete pronaći u našem članku ovdje.