DIGITALIZACIJA

Digitalizacija video materijala

Riječ digitalizacija ima puno značenja. Ona može biti općenita poput digitalizacije poslovanja, ili uskogrudna poput digitalizacije video materijala ili fotografija. 

Dugotrajno iskustvo pri digitalizaciji starih video kazeta, poput VHS, Hi8, DV (mini DV) kazeta koje Novi medijski val posjeduje osigurava brzo, kvalitetno i sigurno digitaliziranje svih materijala. Bilo da se radi o privatnim ili poslovnim video kazetama, digitaliziramo ih za Vas po najpovoljnijim cijenama u gradu!

Na Vama je samo da nam ih dostavite i pripremite medij za pohranu podataka a ostalo prepustite nama!

Više informacija o digitalizaciji video kazeta i cijeni pročitajte u članku ovdje.

Uređivanje i montaža video zapisa obiteljskih uspomena

Montaža videa od obiteljskih snimki može pomoći u ponovnom oživljavanju tih sjećanja i stvaranju nečeg zaista posebnog za čuvanje zauvijek.

Obrada videa starih snimaka može pomoći u očuvanju važnih uspomena, popravljanju kvalitete videa, lakšoj dostupnosti, prilagodljivosti i stvaranju emotivnog iskustva.

Novi medijski val se sastoji od profesionalca koji se bave montažom videa, a nudimo razne opcije i stilove montaže kako bi se prilagodili specifičnim željama i potrebama svakog klijenta.

Više informacija o video montaži obiteljskih snimki pročitajte u članku ovdje.

Digitalizacija fotografija

Osim digitalizacije kaseta, Novi medijski val digitalizira i Vaše stare fotografije.

Kako bi digitalizacija bila pravilno odrađena potreban je kvalitetan skener s ravnom plohom. Takav skener omogućuje brzo skeniranje bez gužvanja i uništavanja fotografije.

Nakon digitalizacije Novi medijski val BESPLATNO vrši popravke osnovnih oštećenja na fotografiji (šumovi, obrezivanje rubova, kontrast i boje) kako bi fotografije bile što efektnije i ljepše za prikaz.

Za popravke koristi se Photoshop Pro. Vaše zadovoljstvo je zagarantirano!

Kao i za digitalizaciju kaseta, potrebno je dostaviti fotografije (izvađene iz albuma) i pripremiti uređaj za pohranjivanje digitaliziranih fotografija, poput USB-a ili hard diska.

Više informacija o usluzi digitalizacije fotografija i cijeni pročitajte na članku ovdje.

Montaža obiteljskih video snimki