DIGITALIZACIJA

Digitalizacija poslovanja

Jednostavne stvari poput izbacivanja papirologije i prebacivanja dokumentacije u digitalni oblik povećava učinkovitost, ubrzava poslovne procese te povećava zadovoljstvo samih kupaca. Samo se sjetite koliko papira trošite na dnevnoj bazi. Digitalizacija je ujedno i ušteda. Papirologija se s vremenom nagomila, postaje nepregledna i neučinkovita.

Digitalizacijom dokumenata imate bolji uvid u poslovanje te su Vam informacije pristupačnije (računi, ponude, evidencije). Jednim klikom dolazite do traženog dokumenta, brzo i efektivno. Ujedno, prebacivanje komunikacije s telefona na e-mail omogućava pismeni trag koji je vrlo bitan u poslovanju. Kako bi se posao širio mora biti u korak s trendovima digitalizacije. Klijenti žele brzinu, kvalitetu i pristupačnost. Budite u trendu s virtualnim promjenama, kako konkurencija ne bi preuzela tržište a Vaše poslovanje patilo. No, što je to digitalizacija u formalnom smislu riječi?

Digitalizacija je transformacija teksta, slike i zvuka u digitalni oblik koji može biti kompjuterski procesuiran.

Digitalne promjene omogućiti će Vam bolju suradnju s poslovnim partnerima i klijentima. Moći ćete kreirati personalizirane ponude. To ujedno znači brži protok novca, robe i usluga. Digitalizacija omogućuje rast poslovanja i mogućnost za napredak.  Osnažite svoj brand, prilagodite ga brzim promjenama na tržištu.

Prihvatite tehnološke inovacije kao prednost i mogućnost rasta, a nama prepustite brigu o integraciji raznolikih tehničkih rješenja. Od nabavke informatičke opreme, instalacije programa i operativnih sustava do redovnih održavanja i savjeta iz svijeta IT-a, tu smo za Vas! Novi medijski val

Digitalizacija video materijala

Riječ digitalizacija ima puno značenja. Ona može biti općenita poput digitalizacije poslovanja, ili uskogrudna poput digitalizacije video materijala ili fotografija. 

Dugotrajno iskustvo pri digitalizaciji starih video kaseta, poput VHS, Hi8, DV (mini DV) kaseta koje Novi medijski val posjeduje osigurava brzo, kvalitetno i sigurno digitaliziranje svih materijala. Bilo da se radi o privatnim ili poslovnim video kasetama, digitaliziramo ih za Vas po najpovoljnijim cijenama u gradu!

Na Vama je samo da nam ih dostavite i pripremite medij za pohranu podataka a ostalo prepustite nama!

Više informacija o digitalizaciji video kaseta pročitajte u članku ovdje.

Digitalizacija fotografija

Osim digitalizacije kaseta, Novi medijski val digitalizira i Vaše stare fotografije.

Kako bi digitalizacija bila pravilno odrađena potreban je kvalitetan skener s ravnom plohom. Takav skener omogućuje brzo skeniranje bez gužvanja i uništavanja fotografije.

Nakon digitalizacije Novi medijski val BESPLATNO vrši popravke osnovnih oštećenja na fotografiji (šumovi, obrezivanje rubova, kontrast i boje) kako bi fotografije bile što efektnije i ljepše za prikaz.

Za popravke koristi se Photoshop Pro. Vaše zadovoljstvo je zagarantirano!

Kao i za digitalizaciju kaseta, potrebno je dostaviti fotografije (izvađene iz albuma) i pripremiti uređaj za pohranjivanje digitaliziranih fotografija, poput USB-a ili hard diska.

Više informacija o usluzi digitalizacije fotografija pročitajte na članku ovdje.