Nudimo kompletnu uslugu izrade internet stranica po principu “ključ u ruke”, tj. “domena u ruke”, na način da sam proces izrade bude jednostavan i učinkovit. Kada zatražite uslugu, Vaš zadatak je priprema materijala za stranicu i ideja za dizajn, a mi se brinemo za sve ostalo.

Kada je stranica napravljena, educiramo Vas kako se ona koristi te brinemo o stranici dok god Vi smatrate da je to potrebno.

Proces izrade:

Prvi korak – Kratki informativni razgovor u kojem Vi iznosite ideje i sugestije kako biste željeli da Vaša stranica izgleda i koja bi joj bila funkcija.

Drugi korak – Putem prikupljenih informacija iz prethodnog koraka mi slažemo nekoliko predložaka dizajna kako bi Vaša stranica mogla izgledati.

Treći korak– Nakon što ste se odlučili za određeni predložak, krećemo s kodiranjem same stranice te se prikupljaju svi potrebni podaci koji će se nalaziti na njoj, ovaj korak se odvija uz stalnu konzultaciju sa samim klijentom jer se konstantno postavlja sadržaj i izmjenjuje raspored i dizajn.

Četvrti korak – Stranica se postavlja na internet te se vrše posljednje promjene na zahtjev klijenta, a onda i završne faze testiranja i eventualne edukacije klijenta.

Nudimo sljedeće pakete pri izradi stranica:

START PAKET

Paket koji svojim karakteristikama zadovoljava osnovne potrebe klijenta te se svrstava u kategoriju statičnog oblika stranica. Predlaže se klijentima koji neće imati česte promjene i ne žele se opterećivati izmjenama na stranici, a cilj im je imati kvalitetnu promociju u relativno kratkom vremenu.

PREMIUM PAKET

Paket namijenjen naprednijim korisnicima svrstava se u kategoriju dinamičnog tipa stranice. Stranica koja sadrži CMS sustav (sustav za samostalno upravljanje sadržajem) omogućuje korisniku da, uz kratku edukaciju, sam vrši promjene na stranici dodavanjem novih sadržaja. Preporučuje se klijentima koji misle često stavljati novi sadržaj na stranicu i pri tome imaju svu slobodu postavljanja istoga.